REC is een 40 jaar oud Noors bedrijf uit Oslo. REC is een verticaal geïntegreerd bedrijf. Dat houdt in dat zij zelf het silicium raffineren, zelf de zonnecellen maken, etc tot en met het transport in de haven van bestemming in eigen beheer houden.

De hypermoderne gerobotiseerde productie is gevestigd in Singapore. REC produceert geavanceerde poly kristallijne panelen, die uit het hele kleurspectrum van instraling een hoog rendement behaalt. Daarmee zijn deze panelen zeer geschikt voor het snel wisselende Nederlandse weer. Nederland heeft ongeveer 70% van de tijd indirect licht en 30% min of meer direct licht.

Door het vele onderzoek naar rendementsverhoging tegen de laagst mogelijke kosten, heeft REC de beste prijs/kwaliteit verhouding. De temperatuur coëfficiënt is slechts -0,4% waardoor deze panelen ook bij hoge temperaturen zeer goed blijven produceren.

Uit de praktijk test van het Duitse vaktijdschrift Photon komt het REC paneel vaak als beste uit de test. Bij het fabricage proces heeft REC de CO2 uitstoot weten te halveren vergeleken met andere fabrikanten. Vanuit milieu oogpunt zijn deze panelen ideaal.

REC panelen hebben in de praktijk na 25 jaar nog steeds een opbrengst boven de 90% van uw productie ten opzichte het eerste jaar.

Bereken uw winst

Vul uw gegevens van uw dak in op de Profcalculator en u krijgt een gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering.

Bereken het hier

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen.

Contact