De eigenaren van SolarProf houden zich reeds 20 jaar bezig met het verkleinen van de energievraag bij bestaande woningbouw. SolarProf heeft duizenden particuliere woningen voorzien van een zonnestroominstallatie, maar het installeert ook kleine tot middelgrote projecten voor VVE’s, sportverenigingen en het bedrijfsleven.

 

 1. Duurzaam rendement
  Energie besparen is goed, maar energie opwekken levert meer rendement op. Duurzaam opwekken met rendementen van 10% per jaar en meer. SolarProf is importeur en installateur van PV installaties voor residentieel gebruik.
 2. Hoogwaardige producten
  SolarProf werkt met Tier1 producenten. Dat zijn producenten die de hele keten van research, tot silicium, tot wafer en de assemblage van zonnepanelen zelf uitvoeren. Dit biedt garantie voor een duurzaam hoogwaardig zonnepaneel.
 3. Professioneel advies
  Een professioneel advies gaat altijd vooraf aan een juiste investering van uw geld. Tenslotte levert uw zonnepaneelsysteem voor 30 tot 40 jaar energie op. Voor u en voor het milieu is een optimaal rendement dan ideaal.
 4. Ervaren installateurs
  SolarProf werkt met ervaren en gecertificeerde installateurs. SolarProf is lid van de branchevereniging Holland Solar en is geregistreerd Solar Specialist en Solar Top Fitter. De monteurs hebben tevens het veiligheidscertificaat VCA.

Bereken uw winst

Vul uw gegevens van uw dak in op de Profcalculator en u krijgt een gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering.

Bereken het hier

Referenties

SolarProf heeft duizenden particuliere woningen voorzien van installaties, maar werkt ook voor VVE’s, verenigingen en het bedrijfsleven.

Lees meer