Waarom Ratio laadpalen

Er zijn vele soorten merken en types laadpalen. SolarProf heeft gekozen voor een Nederlands merk dat een ruim assortiment met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding heeft.

SolarProf levert en installeert Nederlandse laadpalen van Ratio. De laadpalen zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Deze laadpalen hebben veel mogelijkheden.

De 2 basis modellen

Er zijn 2 basis modellen. Eén met een vaste kabel en één met een losse kabel (dan kunt u de kabel van uw auto gebruiken). Er zit geen prijsverschil tussen deze 2 modellen. Elk model is in diverse oplaadsnelheden te verkrijgen. Ze zijn alleen in het zwart te verkrijgen. Ziet u hier de 2 modellen.

Image
Image

Binnen deze modellen zijn er 4 types: START, SOLID, SMART EN SOLAR. Elk type met zijn eigen voordelen, afhankelijk van uw wensen.

Er 4 laadstanden binnen het type SOLAR

  1. Basic load, er wordt altijd gewoon geladen met een vaste snelheid afhankelijk van uw keuze.
  2. Smart load, laden met peak shaving.
  3. Smart Solar, zo veel mogelijk van de zon, aangevuld met netstroom tot 6A
  4. Pure Solar (enkel PV), dus je kunt je auto opladen met uitsluitend overtollige kWh van je PV installatie!

Overige voordelen

Image
Het type SMART en SOLAR zijn met een app aan te sturen.

De laadpalen zijn allemaal 3-fase. Daarvoor zou het kunnen dat uw meterkast nog moet worden omgebouwd, maar dat heeft u nodig om sneller te kunnen opladen.

De lader kan zowel op de gevel als op een paal worden gemonteerd. SolarProf gebruikt altijd 4G6 kabels voor verbinding met uw meterkast en verzorgt de aansluiting conform de NEN1010.

Hieronder heeft u een keuzehulp om tot het juiste type laadpaal te komen. We helpen u er graag bij, u kunt hier het contactformulier invullen.

ratio-keuzehulp-in-type-oplader_1.png
ratio-keuzehulp-in-type-oplader_2.png

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over laadpalen.

Contact