Sportverenigingen krijgen ook dit jaar 30% korting op een aantal duurzame investeringen, waaronder op zonnepanelen. Deze subsidie wordt BOSA genoemd. Ook kan een sportvereniging in aanmerking komen voor de ISDE subsidie. SolarProf legt de subsidies graag aan u uit en of die ook voor uw vereniging gelden. Zonder subsidies is het rendement op de investering tussen de 12-20%. Dus een terug-verdien-tijd van 5 tot 8 jaar.  Met subsidies kan de investering in zonnepanelen al in 3 tot 5 jaar zijn terugverdiend.

Voetbalvereniging ALPHIA 250 zonnepanelen, 70.000Wp

Alphia is de grootste sportvereniging van Alphen aan den Rijn met ruim 1.000 leden. Alphia is een zeer ‘groene’ vereniging en voorziet sinds 2016

Tennis Vereniging ‘De Heksenmeppers’ uit Oudewater 630 zonnepanelen, 164.000Wp

De Heksenmeppers heeft 8 buiten banen en 5 binnen banen én een enorm gezellig clubhuis waar vaak nageborreld wordt en grote feesten worden gegeven. Dus al die activiteiten kosten stroom. Sinds 2015 voorzien De Heksenmeppers in hun eigen stroom. Doordat ook nog diverse led verlichting is aangebracht produceren zij nu meer stroom dan dat zij verbruiken, waarmee zij met de verkoop van hun stroom een extra inkomsten bron hebben.

Bereken uw winst

Vul uw gegevens van uw dak in op de Profcalculator en u krijgt een gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering.

Bereken het hier

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen.

Contact