Voor bedrijven gelden bij investeringen in zonnepanelen vaak niet alleen de zeer hoge financiële rendementen, maar ook hun maatschappelijk voorbeeld. Ook stellen overheidsinstanties steeds meer eisen aan duurzaamheid van leveranciers.

Voor bedrijven gelden diverse subsidiemogelijkheden en fiscale compensatieregelingen wanneer zij investeren in zonnepanelen. Voor klein verbruikers tot en met 3x80A kunnen gelden de EIA, ISDE en KIA. Voor bedrijven met een aansluiting groter dan 3x80A moeten een SDE++ subsidie aanvragen ter verhoging van hun financiële rendement.

Soms wil de netbeheerder nog een barrière opgooien door niet altijd meteen een positieve transport indicatie af te geven. Daarnaast kunnen verzekeringsmaatschappijen ook nog allerlei eisen stellen. Voor alle uitdagingen helpt SolarProf u graag. Uiteindelijk heeft u vaak binnen 1 tot 2 jaar na aanvang van het zonnestroomtraject een prachtig systeem voor gratis energie voor de volgende 25-40 jaar.

Gezondheidscentrum Oudewater 132 zonnepanelen, 34.000Wp

In het nieuwe Gezondheidscentrum Oudewater zijn diverse zorgbedrijven en woningen van Woningbouw Vereniging De Woningraat gehuisvest. Tijdens dat nieuwbouw zijn daar meteen zonnepanelen geplaatst, met naar alle meters een aparte omvormer.

HOEK LOPIK 1.700 zonnepanelen, 500.000Wp

Dit moderne en toonaangevende bedrijf bewerkt en coat plaatmaterialen. Hoek Lopik voorziet sinds 2018 geheel in eigen duurzame stroomvoorziening door middel van 1.700 zonnepanelen. "Hoek Lopik kenmerkt zich op 5 specifieke onderdelen: Betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, ontzorgen en toekomstgericht". Dus het klikte snel en wij zijn blij dat wij dit werk voor hen mochten uitvoeren.

EEN GREEP UIT OVERIGE ZONNESTROOMSYSTEMEN BIJ ZAKELIJKE RELATIES

Bereken uw winst

Vul uw gegevens van uw dak in op de Profcalculator en u krijgt een gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering.

Bereken het hier

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen.

Contact