Bisol is een technologie bedrijf dat sinds 2004 PV (Photo-Voltaïsch) modules fabriceert in Slovenië. Uitgebreid en voortdurend onderzoek, testen en kwaliteitscontroles maken Bisol panelen tot de best presterende mono panelen op de commerciële markt. Bisol heeft zowel full black panelen als panelen met een wit achtergrond vel, die iets beter presteren en daarom vaak voor platte daken worden gebruikt.

  1. Dit paneel bezit alle relevante keurmerken en test resultaten voor photo-voltaïsche modules (MCS, UL ÖVE, TÜV afschrijvingstest, Certosolis).
  2. Bisol selecteert de zonnecellen op voltage en stroomsterktes. Dit creëert homogene panelen die alle een nagenoeg gelijke (hoge) output hebben per string. De panelen per string zijn meer op elkaar afgestemd en brengen zodoende meer op bij string omvormers.
  3. Elk paneel heeft een positieve vermogenstolerantie tot 5Wp extra.
  4. Bisol panelen zijn PID-vrij. Zij zijn dus ongevoelig voor spanningsverschillen en zij zullen door spanningsverschillen niet degraderen. De PID bestendigheid van BISOL zonnepanelen wordt verzekerd door het gebruik van componenten van de hoogste kwaliteit (bevestigd door het IEC 62804) en door een langere laminatie, zodat de gelinhoud van het EVA folie hoger is en de materialen beter hermetisch ingekapseld zijn.
  5. Elk paneel wordt 17 minuten gelamineerd, zodat de zonnecellen luchtvrij in een afgesloten ‘cocon’ liggen en dus niet aan delaminatie en verval onderhevig kunnen zijn. Zie meer over het belangrijke proces van lamineren in deze YouTube video.
  6. Dit paneel presteert ook uitstekend bij lagere instraling. Dat is relevant bij minder helder weer en bij indirect licht. De Standaard Testen zijn altijd bij 1000W/m2, maar bij de lage instraling van 200W/m2 heeft uw paneel slechts 1,2% minder efficiëntie.
  7. Dit paneel geeft u tot 13% meer opbrengst in de praktijk t.o.v. de te verwachte waardes zoals op de datasheets zijn vermeld.
  8. Naast alle techniek is Bisol ook één van de fraaiste panelen om te zien.

U heeft daarom 10 jaar volledige product garantie, dus zonder enige afschrijving. Daarnaast heeft u een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar op een maximale degradatie van 0,5% per jaar. Dus na 25 jaar presteert uw paneel nog minimaal 85% ten opzicht van het eerste jaar. Waarschijnlijk presteert uw paneel meer dan 90% ten opzichte van het eerste jaar.

Bereken uw winst

Vul uw gegevens van uw dak in op de Profcalculator en u krijgt een gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering.

Bereken het hier

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen.

Contact