Monteren en installeren

Installaties solarprofErvaren en gecertificeerde SEI installateurs

SolarProf werkt met zeer ervaren en/of gecertificeerde SEI installateurs. Het installeren van een systeem tot 30 panelen zal niet langer dan een dag duren, wanneer vooraf een goede voorbereiding en legplan is opgesteld. Alles wordt schoon opgeleverd. Aan het einde van de dag levert uw eigen energiefabriek stroom. Zonder veel onderhoud en kosten produceert u voor ruim 25 jaar uw eigen stroom op.

Nederlandse bevestigingssystemen

SolarProf werkt met Nederlandse bevestigingssystemen, die ook in Nederland worden geproduceerd. SolarProf heeft voor elk type dak de juiste oplossing. Op hellende daken werken wij uitsluitend met kokerprofielen. Deze zijn stijver en stabieler dan andere type rails. Uw panelen zullen dus ook vaster en veiliger zijn gemonteerd. Ook wordt schade aan de zonnecellen bij harde wind voorkomen. Ook voor platte daken heeft SolarProf veel mogelijkheden om de panelen vanaf 10 graden tot 35 graden te monteren.

Installaties solarprof

Bitumen in eigen hand

Ook bitumen heeft SolarProf in eigen hand. Voor bitumen daken hebben wij aparte montagerails en waterdichte bevestigingsschroeven.

Melden PV installatie

Installaties solarprofHet is netjes om uw PV installatie aan te melden bij www.energieleveren.nl. Dat is een gezamenlijk initiatief van de netbeheerders. Het is in tegenstelling tot wat zij beweren niet wettelijk verplicht. Evenmin bent u verplicht een ‘slimme meter’ te accepteren van uw energieleverancier. Het vervangen van uw meter wanneer die niet geschikt is voor terug levering is overigens gratis.