Bisol

Waarom kiezen voor Bisol

Bisol is een kwaliteitsleverancier voor full black mono kristallijne panelen. Bisol heeft uitsluitend positieve vermogenstoleranties van 1 tot 5 Watt. Voor monokristallijne panelen heeft Bisol de hoogste rendementen bij een lage instraling van de zon. Deze panelen produceren dus ook redelijk bij indirecte instraling.

Veel kwaliteitscontroles

Bisol test veel en voert veel kwaliteitscontroles uit, waaronder het selecteren van de panelen op de verhouding tussen spanning en stroom, zodat een string in totaliteit een hoger wattage produceert. Bisol produceert op een verantwoorde wijze zowel naar personeel als milieu technisch. Door het vele onderzoek naar rendementsverhoging tegen de laagst mogelijke kosten, heeft Bisol een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.


Waarin onderscheidt de Bisol Premium 265Wp Mono Full Black zich van andere mono panelen?

  1. Dit paneel bezit alle relevante keurmerken en test resultaten voor photo-voltaïsche modules (MCS, UL ÖVE, TÜV afschrijvingstest, Certosolis, 3E).
  2. Bisol selecteert de zonnecellen op voltage en stroomsterktes. Dit creëert homogene panelen die alle een nagenoeg gelijke (hoge) output hebben per string. De panelen per string zijn meer op elkaar afgestemd en brengen zodoende meer op bij string omvormers.
  3. Elk paneel heeft een positieve vermogenstolerantie tot 5Wp extra.
  4. Bisol panelen zijn PID-vrij. Zij zijn dus ongevoelig voor spanningsverschillen en zij zullen door spanningsverschillen niet degraderen. De PID bestendigheid van BISOL zonnepanelen wordt verzekerd door het gebruik van componenten van de hoogste kwaliteit (bevestigd door het IEC 62804)  en door een langere laminatie, zodat de gelinhoud van het EVA folie hoger is en de materialen beter hermetisch ingekapseld zijn.
  5. Elk paneel wordt 17 minuten gelamineerd, zodat de zonnecellen luchtvrij in een afgesloten ‘cocon’ liggen en dus niet aan delaminatie en verval onderhevig kunnen zijn. Lees meer over het belangrijke proces van lamineren op: http://www.bisol.com/nl/lamination-process-nl
  6. Dit paneel presteert ook uitstekend bij lagere instraling. Dat is relevant bij minder helder weer en bij indirect licht. De Standaard Testen zijn altijd bij 1000W/m2, maar bij de lage instraling van 200W/m2 heeft uw paneel slechts 1,2% minder efficiëntie.
  7. Dit paneel geeft u tot 13% meer opbrengst in de praktijk t.o.v. de te verwachte waardes zoals op de datasheets zijn vermeld.
  8. Hoge productie, ook bij hoge temperaturen. De temperatuur coëfficiënt is slechts -0,35%. Dit is extreem goed voor een full black paneel waardoor deze panelen ook bij hoge temperaturen zeer goed blijven produceren.
  9. Naast alle techniek is Bisol ook één van de fraaiste panelen om te zien. Bisol produceert de mooiste full black panelen. Elke cel en elk paneel worden uitgebreid geselecteerd op kleur.

U heeft daarom 10 jaar volledige product garantie, dus zonder enige afschrijving. Daarnaast heeft u een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar op een maximale degradatie van 0,5% per jaar. Dus na 25 jaar presteert uw paneel nog minimaal 85% ten opzicht van het eerste jaar. Waarschijnlijk presteert uw paneel meer dan 90% ten opzichte van het eerste jaar.

Meer vermogen per paneel is meer winst per jaar.