Waarom SolarProf

professionele zonnepanelenDe eigenaren van SolarProf houden zich reeds 20 jaar bezig met het verkleinen van de energievraag bij bestaande woningbouw. Energie besparen is goed, maar energie opwekken levert meer rendement op. Duurzaam opwekken met rendementen van 10% per jaar en meer. SolarProf is importeur en installateur van PV installaties voor residentieel en zakelijk gebruik.

Eigen testcentrum

Solarprof heeft een eigen testcentrum en test daar haar 3 belangrijkste panelen. Lees hier meer.

Hoogwaardige systemen

SolarProf werkt met Tier1 producenten. Dat zijn producenten die de hele keten van research, tot silicium, tot wafer en de assemblage van zonnepanelen zelf uitvoeren. Dit biedt garantie voor een duurzaam hoogwaardig zonnepaneelsysteem.

Een professioneel advies gaat vooraf aan een juiste investering van uw geld. Tenslotte levert uw zonnepaneelsysteem voor 30 tot 40 jaar energie op. Voor u en voor het milieu is een optimaal rendement dan ideaal. Dergelijke investeringen vergen maatwerk en daarom is een bezoek op locatie essentieel.

Solarprof Holland SolarSolarProf werkt met ervaren en-of SEI gecertificeerde installateurs. SolarProf is lid van de branchevereniging Holland Solar. Hiermee heeft u de zekerheid dat u met een ervaren bedrijf te maken heeft dat heeft aangetoond een goede PV installateur te zijn.

REC SolarprofTevens heeft SolarProf de erkende Professioneel Dealer status van REC verworven en het Premium Solar Installer certificaat van Panasonic.

SolarProf Dealer van de maandSolarProf is Europees dealer van de maand geworden in november 2014 door haar import van Panasonic HIT panelen en haar uitstekende staat van dienst op installatiegebied.

 

Uw rendement

prijs zonnepanelenVoer uw gegevens van uw dak exact in op onze Profcalculator en u krijgt een zeer gerichte indicatie van het netto rendement op uw investering. Wij sturen u op basis van uw email automatisch kosteloos een volledige offerte toe.

Nadien bellen wij u of u nog meer informatie wenst over het zelf opwekken van zonne-energie of dat u misschien nog vragen heeft over de voorgestelde PV configuratie. Blijkt dat u interesse heeft, dan komt een SolarProf expert bij u op locatie om de definitieve aanbieding op te stellen.

SolarProf regelt voor u eventuele vergunningen en informeert u exact over de diverse subsidie mogelijkheden, waaronder de volledige BTW teruggave die u op dit moment kunt aanvragen.