Referenties

30% subsidie voor sportverenigingen

Sportverenigingen krijgen sinds dit jaar 30% korting op een aantal duurzame investeringen, waaronder op zonnepanelen. SolarProf verzorgt het volledige traject van subsidie aanvraag voor u. Onderstaand ziet u het eindresultaat van voetbal vereniging Alphia uit Alphen. Zij produceren nu hun volledige verbruik van circa 50.000 kWh door eigen zonnestroom. Het is een installatie van 200 zonnepanelen van het Noorse merk REC met 2 omvormers van het Dutise SMA. Alphia is met deze investering een zeer groene vereniging geworden.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId25a2514b9a

Bitumen daken

SolarProf kan op de meeste daken snel en efficiënt zonnepanelen installeren. SolarProf neemt u hierbij alle werk uit handen. Hier ziet u de voortgang van de montage op een bitumen dak.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId81b40ad589

Leien daken 

Nederland telt in tegenstellling tot België en Duitsland niet veel leien daken. Maar onze ervaring die wij bij onze buren hebben opgedaan kunnen we goed gebruiken. Een leien dak vergt meer montage uren dan pannen daken, maar het eindresultaat en de opbrengst van zonnepanelen op leien daken is net zo goed.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdcdc684237c

Boeren schuren

Feitelijk kan op elk type boerenschuur zonnepanelen worden aangebracht. Wanneer u vermoed dat het dak asbest bevat (meestal voor 1994) kunnen wij dat bij een laboratorium laten testen. Wij kunnen de asbest laten verwijderen en er een nieuw (geïsoleerd) dak op laten aanbrengen met zonnepanelen. Voor bekabeling naar de schuur maken we meestal gebruik van bestaande leidingen met een verdeler in de schuur. Mochten de leidingen niet adequaat zijn dan kunnen wij inclusief graafwerkzaamheden nieuwe leidingen van uw meterkast naar de schuur laten trekken.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdd918634191

Montage

SolarProf heeft een zeer uitgebreid constructiesysteem voor zowel platte als hellende daken. Monteurs zijn CEI gecertificeerd en/of zeer ervaren. De ploegen bestaan afhankelijk van de grootte van het werk uit 1 tot 4 personen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdc13acf6bab

Panasonic

Panasonic produceert de meest hoogwaardige zonnepanelen ter wereld. Zij hebben 40 jaar ervaring in deze ontwikkeling. Zij bezitten de meeste patenten en besteden jaarlijks veel tijd aan research. De Panasonic HIT serie genereert het hoogste rendement per m2, daarom heeft u met deze panelen de meeste opbrengst.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId2c0fdd09c2

REC

De Noorse REC (Renewable Energy Company) panelen hebben de beste prijs-kwaliteit-verhouding van alle conventionele panelen. Zij schrijven slechts 8% af in 25 jaar en hebben de beste gemiddelde conversie in het wispelturige Nederlandse weer. Ook Heineken, Audi en Ikea hebben hun daken met REC panelen volgelegd.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdd8da85033f

Bisol panelen

Zwarte panelen zijn er in verschillende uitvoeringen. De Europese Bisol panelen van SolarProf hebben niet alleen een uitmuntende temperatuur coëfficiënt, maar zij zijn ook egaal vlak zwart.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdabad8f57c0

Gezondheidcentrum Oudewater

SolarProf is expert in het uitvoeren van zonnepaneelsystemen voor middelgrote projecten van Woningbouw Verenigingen, sportverenigingen, overheid en bedrijven. Het Gezondheidcentrum van Oudewater heeft 232 ECOREC255 panelen op haar daken liggen die aangestuurd worden met diverse SMA omvormers.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdedda8411b6

620 panelen op Tennisvereniging Oudewater

Tennisvereniging De Heksenmeppers uit Oudewater heeft een SDE+ subsidie in 2014 toegewezen gekregen. Dit betekent dat zij gegarandeerd 15 jaar lang een vergoeding van € 0,14 per opgewekte kWh krijgt. Deze subsidie is ook dit jaar weer beschikbaar. SolarProf berekende de constructie, paste het bitumen dak aan en installeerde 620 panelen. Met dit vermogen van 160.000Wp kan de vereniging voor 100% in haar energiebehoefte voorzien.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId1ea419694b

Verdeelkasten

SolarProf heeft praktisch voor elke situatie een oplossing voor stroomverdeling. Deze kasten bieden u meer mogelijkheden zelf stroom op te wekken en kunnen u veel geld besparen

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId6a4371dcb1

De SMA omvormers

Het Duitse SMA is technologisch wereldmarktleider in het omvormen van gelijkstroom naar wisselstroom voor PV installaties. SolarProf past altijd SMA omvormers toe bij geen of voorspelbare schaduwvorming.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeIdb6f2deb40f

SolarEdge omvormers

SolarProf past SolarEdge omvormers met Power Optimizers toe bij schaduwvorming op uw zonnepanelen. SolarEdge is een Israëlisch-Amerikaans bedrijf met zeer geavanceerde technologische oplossingen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.solarprof.nl/voorbeelden-fotos#sigFreeId6da1bfe1a3